کلاسها
اطلاعیه خیلی برگزاری کلیه کلاسها بصورت الکترونیکی ضمن سلام و آرزوی سالی خوش توام با سلامتی برای یکایک دانشجویان عزیز

اطلاعیه برگزاری کلیه کلاسها بصورت الکترونیکی

با توجه به گسترش ویروس کرونا و د راستای حفظ سلامتی اساتید و دانشجویان عزیز و پیرو تصمیمات سازمان مرکزی مقرر شده است کلاسهای عادی دانشگاه نیز بصورت برگزاری الکترونیکی در بستر فضای مجازی برگزار شوند.

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا به اطلاعیه ها و اخبار و راهنمای ورود و استفاده از لینک های زیر استفاده فرمائید :

1- کانال اطلاع رسانی دانشگاه پیام نور مرکز قوچان در تلگرام        @pnughouchan
2- سایت  دانشگاه - بخش اخبار - بخش اطلاعیه های مهم - بخش کلاسها  پپام نور مرکز قوچان (همین سایت ::>> pnughn.razavi.pnu.ac.ir)
3- مدیر فناوری اطلاعات مرکز قوچان : مهندس رستاخیز  (تلگرام - واتساپ ) با شماره  همراه  09153852101

آدرس سایت برگزاری الکترونیکی کلاسها :

lms.razavi.pnu.ac.ir
برای
اساتید  محترم
user :شماره استادی (کلمه عبور سیستم سهبا)

password : دوبار شماره استادی

برای
دانشجویان عزیز:

اطلاعیه مهم

طی بروز رسانی اطلاعات، جهت ورود به سیستم از نام کاربری و کلمه عبور زیر استفاده کنید:

نام کاربری:شماره دانشجویی

کلمه عبور:شماره دانشجویی و دو رقم آخر شماره ملی

به طور مثال : دانشجو با شماره دانشجویی 9511178525 و کد ملی 0929549147 به صورت زیر باید وارد شود.

نام کاربری: 9501178525

کلمه عبور: 950117852547

نکته1: دانشجویان اتباع در کلمه عبوربه جای دو رقم آخرکد ملی،می بایست دو رقم آخر شماره گذرنامه را وارد نمایند.

به طور مثال : دانشجو با شماره دانشجویی 9511178525 و شماره گذرنامه 455308 به صورت زیر باید وارد شود:

نام کاربری: 9501178525

کلمه عبور: 950117852508

نکته 2: دانشجویان مهمان خارج از استان در کلمه عبور، شماره دانشجویی را می بایست وارد نمایند

آدرس سامانه کلاسهای الکترونیکی : Lms.Razavi.Pnu.ac.ir

در حال بروز رسانی....
راهنمای ورود به سایت:
راهنمای ورود به سامانه برای دانشجویان

راهنمای ورود به سامانه برای اساتید

نرم افزارهای ضروری که باید نصب گردد:

Adobe Connect for Mobile(Android)

پلاگین Adobe Connect ورژن 10.6